Employee Workflow

 

Ontdek hoe wereldwijde topbedrijven de digitale werknemersbeleving transformeren

Download nu

De werkplek verwacht een geweldige klantenservice en HR speelt nu een cruciale rol in het creëren van een zinvolle, empathische beleving in elke fase van het werknemerstraject.

In dit e book worden bedrijven over de hele wereld uitgelicht die de werknemersbeleving in hun organisatie definiëren, door bijvoorbeeld selfservice op mobiele apparaten aan te bieden zodat werknemers op hun eerste werkdag over alle benodigdheden beschikken. Deze bedrijven bieden belevingen van binnenuit een nieuwe betekenis om ze intuïtiever, persoonlijker en bovenal eenvoudiger te maken, waardoor werknemers sneller productief zijn.

Wat dit e book u zal opleveren:

  • Praktijkscenario's over de uitdagingen van servicelevering en antwoord op de vraag waarom bedrijven faciliterende technologie inzetten om de werknemersservicebeleving te verbeteren.
  • Best practices van HR merken als General Mills, Dell, Hitachi Vantara en vele andere helpen bij de transformatie van uw interne servicelevering.
  • Kwalitatieve en kwantitatieve inzichten over hoe bedrijven hun HR servicelevering verbeteren met digitalisering, automation en selfservice
  • Toegang tot extra klantcasestudy's en video's

Download nu

*Voornaam
*Achternaam
*E-mailadres
Bedrijf's telefoon
*Bedrijf
Werkniveau
afdeling
*Land

*Verplichte velden
 

WhiteBrick, Callistolaan 2, Dordrecht, The Netherlands, 3318 JA, +31 6 29 52 45 45

©2020, ServiceNow. All rights reserved.